05 octubre 2012

EL TIRO POR LA CULATA


 
Los intentos cesesionistas en Catalunya, llevan aparejado un intento de cesesión paralela para intentar romper el PSC.
Estas son algunas de las respuestas cosechadas en su propio blog:
 
    
 
Comentaris a MANIFEST: Una esquerra catalana, forta i majoritària per una Catalunya constituent

  • Jo_pasoRespon
  • 3 octubre, 2012 at 22:30
De no venir de qui ve aquest manifest ,margalls & Ço. , diria q fins i tot està bé.
Però venint d’aquesta colla que feien el q volien al PSC quan manaven, i q ningú els diguès res en contra…, i ara q son minoria només saben q lira la troca; la única cosa q em ve al cap és q te menys credibilitat q la honestedat de Millet i Montull junts.
Una pena.

1.       antoniRespon
4 octubre, 2012 at 11:46
Aixo és un acte total de deslleialtat al PSC. Aixi anem.

1.       enricRespon
4 octubre, 2012 at 21:35
Per descomptat no signo aquest document nacionalista. Estaria bé que els que han trencat el pacte fundacional del PSC (els nois de casa bona) deixessin el PSC, juntament amb el PSOE retrobar el seu electorat després del desastre provocat en part essencial per aquests mateixos “pijos” i s’ajuntessin les seves forces amb ERC i ICV
Tal com ho expressa millor que el jo podria, deixo el paràgraf final de l’article de Francesc Moreno a El Debat:

“No parla el document de la Catalunya que es vol. Se suposa, per l’experiència dels seus anys en els governs tripartits, que la mateixa que els nacionalistes de dretes. Es tracta de recrear una pàtria homogènia, a base de subordinar i marginar els que no s’adeqüen al patró de bon català: nacionalista, amb sentiment de pertinença exclusiu –només català, dirien les enquestes– i que s’expressi en català. La doble pertinença és una anomalia amb la qual cal acabar, segons el nacionalisme català majoritari. Per això, la millor fórmula és la pràctica eradicació del castellà de l’escola, així com marginar els castellanoparlants i els catalanoparlants no nacionalistes de les institucions públiques i dels mitjans de comunicació públics. Llevat que es tracti de jugadors del Barça. O d’estrangers independentistes. Com es dedueix del que s’ha dit, no comparteixo aquestes polítiques. Per mi la doble pertinença i el bilingüisme són actius que cal fomentar en un món globalitzat, a més de ser més respectuós amb els drets individuals dels ciutadans que la imposició del monolingüisme. I això val igual per un estat federal que per a un d’independent (molt relativament, si som a la UE).”

4 octubre, 2012 at 16:57
Massa llarg. Poc concret. Molt confús. Pacte de sobiranies: i si no hi ha pacte? com s’hi arriba a aquest pacte? Per què no dieu que en el camí de la sobirania plena de Catalunya, potser s’avindran a pactar? Com es fa aquest camí? Si no contesteu aquests interrogants, sense ferir la intel·ligència dels catalans, tot són focs d’encenalls.
(militant de l’agrupació del PSC de Sant Andreu de Barcelona)


1.       J M SRespon
4 octubre, 2012 at 13:22
El manifest ignora els immigrants, excepte per a parlar de voler gestionar polítiques d’immigració. No es compromet a donar vot a persones residents que paguen impostes i són adults, ni ara ni a un referendum futur. No ens reconeix ni com a part del proces constituyent ni tampoc com a subjecte polític. Ens esborra, i per això és idèntic al plantejament de CiU. No serveix parlar dels 7,5 catalans quan de fet la xifra només serveix per a inflar cap a fora i som mig milío potser sense drets democràtics

1.       Pere Camprubí i GarcíaRespon
4 octubre, 2012 at 13:14
Hola!
En la meva qualitat de militant del PSC de l’Agrupació de l’Eixample, he de dir que estic d’acord amb el text però discrepo absolutament del comportament d’algunes de les persones que presumeixo que l’han elaborat (l’haurien de signar; per qué el presenten com un anònim??).
Ja ho vaig dir a l’assemblea de la meva agrupació de novembre de 2010: no votaré cap cadidatura del PSC en la que hi hagi persones que, quan podien, no van saber fer res per tirar endavant el nostre programa i ara, que estem fora del poder polític, s’omplen la boca amb els nostres principis . Així ho he fet i ho seguiré fent, mentre persones sense credibilitat encapçalin el projecte socialista a Catalunya i a Espanya.

1.       pereRespon
4 octubre, 2012 at 12:00
La majoria dels signants són els banquers de la política: arruïnen el banc i després volen fer-nos creure que són els únics que el poden salvar i els impositors (militants) amb preferents encara els hi hem de riure les gràcies i aguantar que vulguin decidir la política del PSC a través dels mitjans de comunicació.
Jo us demano que respecteu els òrgans i la metodologia que ens hem donat democràticament, i si no us agrada canvieu-la democràticament i amb els procediments triats democràticament.

Juan MatteiRespon
4 octubre, 2012 at 19:54
Yo también celebraba mis primeras Diadas haciendo maratones con unos señores de gris detrás. Es verdad, no tenemos patria, pero tenemos una señora muy simpática que se llama Hacienda y su prima la declaración de Renta. 

1.       Un bolchevique internacionalista y xarnegoRespon
4 octubre, 2012 at 11:34
Perdonar, pero con todo respeto, los “bolcheviques” que celebrabamos en “solitario” la Diada a principios de los 70 en la clandestinidad en algunos centros de trabajo, no estamos por “constituyentes” la única soberanía que reclamamos es la de la clase trabajadora y la independencia con relación a los imperativos de los mercados
Lo siento las “brigadas internacionales” no tenemos “patria

 

No hay comentarios: